Balans uma, duha i tela

Edukacije

 

POWER ENERGY YOGA – AKADEMIJA ZA YOGA TERAPEUTE

Dobrodošli na Power Energy Yoga, vašu destinaciju za transformaciju uma, tela i duha! Naš stručni tim yoga terapeuta posvećen je vašem holističkom blagostanju. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni praktikant, nudimo podršku u otkrivanju snage i ravnoteže kroz ovu edukaciju. Pridružite nam se u ovoj inspirativnoj zajednici koja podstiče pozitivne promene. Sada je pravo vreme da započnete svoje putovanje ka unutrašnjem balansu i profesionalnom i ličnom razvoju. Prijavite se i doživite energiju koja će vas podstaći na vrhunsko iskustvo Yoga prakse! 🧘‍♂️✨

Uz zvanični sertifikat za yoga terapeuta, otvarate vrata ne samo stručnosti, već i dubokih ličnih transformacija. Postajete deo zajednice posvećenih pojedinaca koji nisu samo učitelji, već i istraživači unutar sopstvenih tela i uma. Kroz ovo putovanje sticanja znanja i veština, očekujte:

  • Duboko Lično Razumevanje: Iza sertifikata krije se proces ličnog razvoja. Kroz praktikovanje yoga terapije, dobijate duboko razumevanje sopstvenog tela, emocija i uma.
  • Veštine Samo-Brige: Postajete sposobni da primenjujete tehnike samo-brige ne samo na druge, već i na sebe. To uključuje tehniku disanja, meditaciju i vežbe koje poboljšavaju opšte blagostanje.
  • Kreiranje Posvećene Zajednice: Kroz povezivanje sa drugim polaznicima programa, gradite snažnu podržavajuću zajednicu. Deljenje iskustava i učenje jedni od drugih čini ovo iskustvo još bogatijim.
  • Mogućnost Samostalnog Rada: Sertifikat za yoga terapeuta pruža vam mogućnost da radite nezavisno, da pokrenete sopstvenu praksu i delite svoje znanje sa svetom ili postanete deo našeg tima.
  • Sposobnost Prilagođavanja: Kroz raznovrsne tehnike i pristupe koje učite, postajete fleksibilni u prilagođavanju svoje prakse različitim potrebama pojedinaca.
  • Osim formalne akademske potvrde, sertifikat za yoga terapeuta donosi sa sobom dublje nivoe ličnog ispunjenja i prilike za život u skladu s principima koje učite.
  1. Cena edukacije Yoga terapaut iznosi 1555 evra .
  2. Yoga Master terapeut (učitelj meditacije + yoga terapeut) po ceni od 1999 evra (sa popustom na Akademiji za učitelja meditacije od 50% sa mogućnošću plaćanja do 10 mesečnih rata).
  3. SPECIJAL – Učitelj meditacije + Zen choach + Yoga terapeut uz fenomenalnu cenu od 3664 evra (sa mogućnošću plaćanja na 10 (rata od 366 evra), 12 (rata od 305 evra) i 18 mesečnih rata od 203 evra)

Ukoliko želite da dodatno unapredite svoje znanje i veštine pozivamo vas da se prijavite i na ONLINE ZEN Master edukaciju, koja bi vam omogućila dodatni popust na edukaciju za Yoga terapeute.

Sa svim ovim edukacijama zajedno postajete vrhunski stručnjak na polju energetike medicine, psihologije, choachinga, yoge i meditacije.

UM, DUH I TELO SU JEDNA CELINA!

DELJENJEM UMNOŽAVAMO SVOJE DAROVE!

SVI SMO POVEZANI I SVI SMO JEDNO!

NAMASTE

☯️🙏🏻😇❤️🧘

Više informacija i PRIJAVE:>
💌 info@bonafides.co.rs.
📞 Call centar
060/0223-663
Radim danima 11-19h

Magazin

Poslednje novosti

Kako sa lakoćom ostaviti cigarete

NERVOZU I STRES često prate snažni porivi da zapalite cigaretu Međutim, postoji JEDNOSTAVNA tehnika koja vam može pomoći da se nosite sa...