Arhetip Divlje Žene

9. mar 2024. | Bonafides

Divlja Žena živi život bez straha od ograničenja, sledeći vlastiti unutarnji kompas. Njen životni stil je blisko povezan s prirodom, gde svakodnevno traži inspiraciju u šumama, na planinama, moru, pod zvezdanim nebom…. Jutarnje šetnje bosonoga po travi ili noćna promatranja mesečine, njeni su rituali.

Njen dan obiluje spontanošću i avanturama, budući da se ne boji istraživati nepoznato. Bilo da je to solo putovanje u divljinu ili zajednički trenuci s istomišljenicima, svaki trenutak je prilika za učenje i rast. Kreativnost je sastavni deo njenog svakodnevnog života i energija koja je pokreće. Ona voli život i neobuzdano je strastvena prema svemu, od toga da se tek probudila u novom danu do toga da svoju kreativnost umerava ka stvaranju ili ljubavi prema njoj dragim ljudima. Ona je umetnica ljubavi.

U odnosima, divlja žena gradi most između slobode i zajedništva. Njeni odnosi temelje se na dubokom poverenju, otvorenoj komunikaciji i podršci za individualni rast. Njezina životni stil nije definisan društvenim očekivanjima i normama već vlastitim putem koji je prožet ljubavlju prema životu, slobodi i ljubavi prema prirodi.

Njen odnos prema hrani također je duboko ukorenjen u osećaju. Ona sluša svoje telo i daje mu ono što mu je potrebno

Divlja Žena, arhetip slobode i snage, neprestano pleše u ritmu vlastitog tela i Univerzuma. Njeno telo nije samo vozilo koje je nosi kroz svet, već svetionik instinkta i osećaja. Ona sluša svoje emocije, u dodiru je s prirodom, oseća puls Zemlje u svojim koracima, dok ritam srca postaje melodija života. Ona je povezana sa svojim telom kao sa svetim hramom, u kome pulsira energija života.

Osećaji nisu TERET, već PUTOKAZ ka istini, a Divlja Žena hrabro ide tim stazama, puštajući da je emocije nose kao reka svoje vode baš tamo gde i treba i želi da bude.

Ukoliko želite da osetite lakoću postojanja i da pratite ritam svojih emocija, POZIVAMO VAS da zaJedno koračate sa nama a zatim i zaplešete u ritmu svog srca i Životnog poziva kroz edukaciju za YOGA TERAPEUTE.

Ovo je jedinstveni program na našim prostorima, da li osećaš da te ZOVE?

Ukoliko je DA prvo što si čula DOBRODOŠLA! 💜👑🦄

UPIS studenata na Akademiju za JOGA TERAPEUTE je počeo!

Nije potrebno pred znanje! 💜

Edukacija traje 10 meseci ONLINE!

Obuhvata lični + profesionalni razvoj!

Jedinstvena edukacija na našim prostorima!

Sertifikacija za ovaj vid terapije samo na našoj Akademiji i Univerzitetu.

Edukacija uključuje razvoj emocionalne inteligencije, rad sa emocijama, integrativni psihoterapijski pristup + Hatha yogu + edukaciju za Učitelje Meditacije🥇

EKSKLUZIVNO!

Mogućnost doškolavanja za MASTER terapeuta sa posebnim POPUSTOM!
+ Zen Coaching international 🥇

⭐ Nakon završetka edukacije možete se prijaviti na kasting i postati deo našeg tima u vidu trenera, terapeuta, predavača ili coacheva! ⭐

Više informacija pogledajte ovde 👇

AKADEMIJA ZA YOGA TERAPEUTE

Pišite nam na 💌 mail 💌 info@bonafides.co.rs
ili POZOVITE 📞 naš Call Centar: 060/ 0 223 663
Radnim danima 10-18h

S poštovanjem,
Bojana Bonafides i Tim Bonafides ❤️

„Molimo sve korisnike da imaju u vidu da su sadržaji na ovom sajtu zaštićeni autorskim pravima. Svaka neovlašćena reprodukcija, distribucija ili kopiranje bez prethodnog odobrenja vlasnika autorskih prava strogo je zabranjeno i podložno zakonskim sankcijama.“