Božanski Matriks i 3 najmoćnije energije u čoveku

4. Jan 2022. | Bonafides

Božanski matriks je skladište u kojem se nalazi sve u univerzumu, most koji povezuje sve stvari i ogledalo koje nam pokazuje sve što smo stvorili.

Božanski matriks – predstavlja i skladište i most i ogledalo za sve što se događa između sveta u nama i sveta koji se nalazi izvan naših tela. Činjenica da to polje postoji u svemu, počev od najsitnijih čestica kvantnog sveta, pa sve do udaljenih galaksija čija svetlost tek sada dopire do naših očiju, a isto tako i u svemu između toga, menja naša uverenja o našoj ulozi u univerzumu.

U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam nudi nov pogled na svet i naše mesto u njemu, Greg Brejden nam, povezujući najnovija otkrića kvantne fizike i drevna mistična učenja, ukazuje na to kako možemo da postanemo kreatori sopstvene realnosti i pretvorimo svoje snove u stvarnost. Ako naučimo kako da koristimo jezik koji Božanski matriks razume, sve postaje moguće, počevši od isceljenja naših tela, pa do stvaranja mira u svetu.

Mi se Božanskom matriksu obraćamo jezikom svojih osećanja i uverenja, a on nam odgovara posredstvom onoga što doživljavamo u svom životu. U tom dijalogu, naša najdublja uverenja postaju osnovni nacrt za sve ono što doživljavamo kao svoja iskustva. Počevši od postojanja mira u svetu, pa do izlečenja našeg tela, pa preko svih naših odnosa s drugim ljudima i ljubavnih veza i karijera za kojima jurimo, naš dijalog sa svetom je stalan i nema mu kraja. Zbog toga što nikada ne prestaje, nemoguće nam je da ikada budemo pasivni posmatrači koji samo stoje sa strane, izvan života. Ako smo svesni – po definiciji – mi stvaramo.

Mi živimo u Božanskom matriksu i stvaramo kroz tri najmoćnije energije:

🧠 MENTALNA ENERGIJA- moć stvaranja metntalnih slika, kreiranje željenog počinje u umu! Emitovanje energije.
💚 ENERGIJA SRČANE ČAKRE – moć osećanja i privlačenja.
✨ SEKSUALNA ENERGIJA – moć bivanja i usklađivanja

Slike nam je pozajmila @nasa ✨🙏🏻😇 hvala! 🤍

✓ PRIJAVITE SE ZA BESPLATNO PREDAVANJE
porukom u DM ili na mail
💌 info@bonafides.co.rs

STARTUP TRENING
9.januar u 18h
Tema: Energija

#bozanskimatriks #gregbraden #misli #energijakojapokreće #akademijabonafides