Balans uma, duha i tela

Coaching

Coaching je proces koji vodi do ličnog razvoja i uspešnosti u svim segmentima života.

Bonafides life coaching (Put zdravlja i celovitosti)

Coaching je proces koji vodi do ličnog razvoja i uspešnosti u svim segmentima života.

Proces koji radim odvija se na 4 nivoa:

  • mentalnom
  • emocionalnom
  • duhovnom i
  • fizičkom nivou

U zavisnosti od potrebe i želje klijenata ili moje preporuke krećemo od nivoa koji sa koga je lakše uvesti promenu ili je baš sa nivoa na kome je promena prekopotrebna. Što opet zavisi od stanja klijenta… Tako na primer radeći na fizičkom nivou gde vas kao licni trener, motivator i edukator vodim kroz uvodjenje fizičke aktivnosti i zdrave prehrane vidimo promene i na drugim nivoima. Kao što su bistrina uma, bodrost, više energije, veće samopouzdanje, bolje nošenje sa stresom…

Ako krenemo radeći sa duhovnog nivoa, proces coachinga dovodi budjenja i osveštavanja svojih pravih potencijala pa promene vidimo na svim nivoima automatski. Svestan čovek u sebe ne trpa lošu hranu, ne ,,neguje“ ružne misli, ne proizvodi destruktivne emocije.

Osveštavanjem svojih punih potencijala,onoga ko smo i da je sva snaga i moć u nama prestajemo biti u ulozi žrtve i oreuzimamo odgovornoat za svoj život, kreirajući radosno….dobijamo osečaj da tečemo u ritmu Univerzuma! Coaching proces sa mentalnog nivoa radimo tako što osvestavamo misli,uverenja i stavove, kao i ponašanja koja mogu voditi neuspehu. Klijent osvestava prepreke aktivne unutar njega koje ga sabotiraju u ostvarenju ciljeva. Moja uloga coach-a je u tome da to prepozna i fokusira u sebi one snage na koje treba da se osloni.

Emotivni nivo – osveštavanje emocija, odakle dolaze emocije, čemu služe i šta nam one govore. Osveštavanjem i razumevanjem svojih emotivnih stanja stupamo u kontakt sa svojim unutrašnjim bićem koje nas bezuslovno voli i uvek podržava. A to je ujedno i najvažniji odnos u našem životu nas i našeg unutrašnjeg bića. Odatle proizilazi ljubav prema sebi kao temelj svim drugih odnosa. I tada se i naši medjuljudski odnosi poboljšavaju. A samim tim i naše zdravstveno stanje. Sto nas opet vraća na zdravsveni nivo jer zdravlje strada od ,,BRIGA“.

Zablokirana energija u telu ne otpuštenih, ne proživljenih, ne osveštenih emocija dovodi do raznih vrsta bolesti, pa tako jetra strada od ljutnje, tiroidna žlezda od ,,gutanja emocija“ i ne ispoljavanja svoje autentičnosti, želudac od ,,nesvarenih emocija“, bol u gornjem delu ledja kao teret ,,celog sveta“ koji ne možemo sami nositi itd. Tako da ne samo da je sve povezano nego je i potrebno raditi na svakom nivou.

Metode i tehnike koje koristim i podučavam rezultat su stečenog znanja kroz dugogodišnje iskustvo i rad kroz Šamanizam, NLP, Rekonekciju, jogu i meditaciju. Bonafides lifecoaching životna škola nastala je 2015.godine. u želji i nameri da primenimo znanja koje nas nisu učili u školi. Otuda i naziv životna škola! BONAFIDES je nastao od latinske reči – reći ili uraditi nešto u dobroj nameri; ili za najveće dobro.

NEKA VAŠI NAJTEŽI ŽIVOTNI TRENUCI POSTANU VAŠA PRIČA O USPEHU! KREIRAJMO ZAJEDNO!

Magazin

Poslednje novosti