Balans uma, duha i tela

Fit izazov

Rečenice su koje prate svaki FIT IZAZOV! Trening je motivacionog tipa, osmišljen tako da kroz zabavan način potaknem dame na vežbanje!

Fit izazov ,,Da, ti možeš!” fit izazov u kome svi dobijaju!

Rečenice su koje prate svaki FIT IZAZOV! Trening je motivacionog tipa,osmišljen tako da kroz zabavan način potaknem dame na vežbanje! Pa tako radimo na svakom treningu razlicito,od kik boxa, fitnesa, pilatesa i joge do plesa u kome igramo ,,kako umemo” uglavnom orijentalni ples,mada jedna grupa je na svoju inicijativu krenula da igra kolo. I tako..važno je da je zabavno! Sto i jeste cilj treninga! Pa tako kroz razne aktivnosti tokom perioda fit izazova, dame mogu prepoznati koji im tip treninga najviše odgovara.

Najdraže mi je kada ,,preobratim” one dame koje kažu: ne mogu ja to, nisam sportski tip, nemam vremena, nemam motivaciju,volim da jedem…

Cilj ovakvog programa je u tome da potaknem što više ljudi da osveste kako fizička aktivnost i pravilna ishrana mogu u potpunosti promeniti život! Ali isto tako potrebno je na početku biti svestan i imati strpljenja i istrajnosti jer se javljaju otpori koji ometaju napredak. Mi smo umna,telesna i energetska bića pa je shodno tome poželjno raditi na svakom nivou. Svi moji klijenti imaju moju bezuslovnu podršku kroz motivaciju,osveštavanje blokada i otpora i pomoć kroz prelazak iz jedne u drugu zonu komfora. Naravno da postoje i one dame koje ,,ne uspeju” u tome ali sve je to stvar izbora i prioriteta.

U svakom fit izazovu pored fitnes vežbi ubacujem i neizostavnu jogu, vežbe disanja, vodjenu relaksaciju i meditaciju u cilju osveštavanja povezanosti uma i tela. Takodje se trudim maksimalno raditi na oaveštavanju da cilj nisu dijete i odricanja put do željenog cilja već svesnost kako koja hrana utiče na organizam, od koje hrane dobijamo a od koje gubimo energiju. Ključ je u balansu! Cilj treninga nije da ,,izmučimo telo kako bi potrošilo ono šta jedemo” već je cilj da kroz trening probudimo sve uspavane energije i potencijale, izbacimo stres i potaknemo dobro raspoloženje! I tako na kraju dodjemo i do FIT TELA koje je prirodan rezultat svega ovoga a ne CILJ! Na taj način dolazim do totalne umno – fizičke transformacije i ono što me posebno raduje je da žene zavole vežbanje,počnu da se hrane zdravije, usvoje zdravije navike i to predje u STIL ŽIVOTA! I to je jedini pravi način i put do trajnog zadovoljstva i fit izgleda.

Evo nekoliko ideja kako i vi možete izazvati prijatelje: (U društvu je lepše!):

  • 7 dana bez: – brze hrane – grickalica – slatkiša – peciva – hleba – sokova
  • Trening u prirodi: – Pola sata trčanja – 30 čučnjeva – 50 trbušnjaka
  • Ili kod kuće: – 20 čučnjeva – 20 iskoraka – 20 trbušnjaka – plank 30 sekundi

Sve ovo 3 – 5 serija – istezanje Krenite ovako nedelju dana i garantujem vam 5 kg manje! Nastavite ovako i za meces dana imaćete lepše telo i novu naviku! I mnooogooo dobrog osećaja!

Magazin

Poslednje novosti