Izdahni prošlost- Zakorači slobodna u novi dan

20. mar 2024. | Bonafides

Neka svaki izdah bude oslobađanje prošlosti, a svaki udah novi početak.

DANAS je tvoja prilika da zakoračiš slobodna u novi dan, prepun mogućnosti i neograničenih horizonta. Ne gledaj unazad već napred, jer samo tako ćeš osetiti punu snagu slobode koja te čeka. Spremna si za sve što dolazi, hrabro kroči napred i osvoji svaki trenutak!“ 🌅

Ova je jednostavna tehnika disanja ali i snažna poruka koja nosi sa sobom duboki smisao.

Svaki put kad izdahnemo, oslobađamo se tereta prošlosti, oslobađamo se svega što nas koči i ograničava.

Udahom, pak, prihvatamo svežinu sadašnjosti, donosimo novu energiju, odlučnost i spremnost za ono što dolazi.

Prvo što uradimo kada dodjemo na ovaj svet je da UDAHNEMO – poslednje što uradimo je da IZDAHNEMO.

SVESNIM disanjem povezujemo svest, duh i telo u jednu celinu. Ulazimo u prostor mira i opuštenosti.

Kada zakoračimo slobodni u novi dan, to znači da smo spremni da prihvatimo sve što nam život donosi. Bez straha od prošlosti, bez opterećenja i ograničenja, spremni smo da se suočimo s izazovima i da iskoristimo prilike koje nam se pružaju. To je trenutak kada oslobađamo svoj um od negativnih misli i dopuštamo pozitivnim emocijama da nas vode.

Sloboda nije samo fizičko oslobođenje, već i stanje uma. Kada se osećamo slobodno, otvoreni smo za sve mogućnosti, spremni da sanjamo velike snove i da radimo na ostvarenju svojih ciljeva. To je trenutak kada preuzimamo kontrolu nad svojim životom i kada shvatamo da smo samo mi ti koji određuju svoju sudbinu.

Dakle, neka ova poruka bude podstrek da svaki dan započnemo sa svežinom, hrabrošću i odlučnošću. Izdahnimo sve što nas koči, udahnimo svežu energiju sadašnjosti i zakoračimo slobodni u novi dan, spremni da osvojimo svaki trenutak i da živimo život punim plućima.

Za Vaš Čarolijom ispunjen dan!

Hvala što nas pratite,
Vaš Bonafides Magazin! ❤️

„Molimo sve korisnike da imaju u vidu da su sadržaji na ovom sajtu zaštićeni autorskim pravima. Svaka neovlašćena reprodukcija, distribucija ili kopiranje bez prethodnog odobrenja vlasnika autorskih prava strogo je zabranjeno i podložno zakonskim sankcijama.“