Balans uma, duha i tela

Kik box

I ako sam učitelj joge kik box je moja prva ljubav!

Kik box za žene

I ako sam učitelj joge kik box je moja prva ljubav! Jako volim ovaj vid rekreacije! Ne postoje reči kojim bih opisala…ali ono što mogu je sa puno strasti vam opisati kako jedan moj kik box trening izgleda.

Rekreativac sam i treniram već nekoliko godina. Zagrevanje kreće klasičnim vežbama zagrevanja za kik box,zatim vijača (koja mi ne ide nešto još od detinjstva i nije mi omiljena ali jaaako korisna,ali dobro prodje to ) zatim vežbe ispred ogledala za početnike, ostali radimo na dzakove i fokusere…sparinge retko jer nekim damama to ne ide i nije im damski ali vole da vežbaju,eto ko razume žene shvatiće! ovaj deo treninga vodi trener kik boxa ja uskačem kao pomoć.

Na kraju treninga ono sto najviše prija jestu vežbe disanja, otpuštamo umor i joga umesto klasičnog istezanja…i to tako opušta,dakle istezanje radimo vežbama iz joge, ono što je najlepše jeste to da se fokusiramo na kratku izvornu meditaciju, stanje bez misli koliko kome u kojoj meri uspeva…medjutim ovo i jeste trenutak kada je tom stanju najlakše pristupiti zbog otpuštenih otpora,tenzije i stresa tokom treninga! I zato darge moje dame ukoliko tražite način da se ,,izborite” sa viškom kilograma i stresom ovo je pravi izbor! Spojite lepo i korisno! Uvek kažem svaka žena treba da zna da pošteno udari ako zatreba! Kik box svojom kombinacijom treninga snage, izdrzljivosti, kardia i fleskibilnosti ima moć da transformiše vaše telo u potpunosti!

Osim brzog topljenja masti i lepo oblikovanih mišića primetićete i opuštanje i smanjenje nakupljenog stresa, mentalnu bodrost, više energije i veće samopouzdanje! Takodje imačete više kondicije i blji rad srca i pluća. Primetićete i da imate manje bolova u telu, ukoliko ste imali neki problem. U samo nekoliko nedelja primetićete ogromnu razliku a za nekoliko meseci primetiće i vaša okolina, imaćete lepo definisane mišiće i osmeh na licu!

Magazin

Poslednje novosti