Balans uma, duha i tela

O nama

Spojiti spoljašnju lepotu sa unutrašnjom može jedino žena koja se oseća kao Boginja

O MENI:

Dobrodošli na naš zvanični sajt – mesto gde se spajaju stručnost i posvećenost dobrobiti uma, duha i tela.

Moje ime je Bojana Bonafides, kroz svoju ulogu poslovnog mentora i coach-a, delujem kao osnivač kompanije Bonafides u čijem sastavu se nalaze Univerzitet Bonafides i Izdavačka kuća Bonafides. Kao pisac i autor mnogih programa i dela, posvećena sam unapredjenju života kroz holistički pristup. Kroz svoje knjige i edukacije pružam vam podršku i vodim vas kroz put samoproučavanja, samospoznaje i razvoja na svim nivoima, kako biste postigli ravnotežu i harmoniju u svim aspektima života.

Moje bogato obrazovanje dodatno doprinosi raznovrsnosti mog pristupa. Pored koučinga, poslovnog mentorstva, prodaje i komunikacije, posedujem znanje iz oblasti psihologije,TA, terapeutske struke i NLP-a. Moje duhovno znanje obuhvata jogu, meditaciju, tantrička učenja i šamanizam. Što se tiče fizičkog dela,posedujem dugogodišnje iskustvo u fitnes industriji i kik-boksu, uz 15 godina rada u Sport & Beauty Centru, koji sam osnovala i vodila punih 15 godina.

Poslednje 22 godine posvetila sam se učenju, duhovnom i profesionalnom razvoju. Sada pretačem ove veštine i znanje u knjige i obrazovanje svojih studenata.

Moj cilj i svrha života su da podelim jasnu poruku sa svetom: ,,Sva snaga i moć nalaze se u tebi! Okreni se od spoljašnjeg sveta ka unutrašnjem jer tu počinje ISTINSKA PROMENA! Samo onaj ko je prihvatio celog sebe može razumeti druge! “

DOBRODOŠLI u moj svet!

S poštovanjem, Bojana Bonafides 🧡

O nama
Univerzitet Bonafides

Univerzitet Bonafides je posvećen pružanju vrhunskog obrazovanja u oblasti psihologije, poslovnog i profesionalnog coachinga, zen coachinga, joge i meditacije.

Naš univerzitet obuhvata četiri specijalizovane akademije:

1. Business Professional Coaching Academy 2. Zen Coaching Academy 3. Akademija za joga trenere i terapeute 4. Akademija za Učitelje Meditacije

Naš pristup je jedinstven jer kombinuje psihologiju, duhovnost i rad na fizičkom i emocionalnom nivou, što garantuje visok kvalitet obrazovanja i profesionalnog razvoja.

Bonafides Univerzitet je SPIRITUALNI Univerzitet Duhovnoga Budjenja i rasta.

Pozivamo vas da se pridružite Univerzitetu Bonafides i unapredite svoje veštine i znanja na najvišem nivou.

Izdavačka kuća

Dobrodošli u Bonafides Publishing House! Mi smo nova izdavačka kuća na tržištu, posvećena istraživanju širokog spektra tema ljudskog razvoja. U Bonafides-u verujemo u holistički pristup koji objedinjuje um, duh i telo kao neraskidivu celinu. Naš fokus je na svesnoj ishrani i vežbanju, lepoti i zdravlju, psihologiji, svetoj seksualnosti, partnerskim odnosima i razvojnim poslovnim strategijama.

Naša izdavačka kuća se ističe svojom sposobnošću da sintetizuje ove različite discipline u jedinstvenu celinu, pružajući autentične i inspirativne sadržaje koji podstiču lični razvoj i transformaciju.

Bonafides nudi autorima širom sveta priliku da izraze svoje ideje i dostignu širu publiku. Naša online knjižara pruža mogućnost autorima da se istaknu i pronađu svoje mesto na tržištu, obezbeđujući im podršku i platformu za uspeh.

Ukoliko ste spremni da istražite nove perspektive i dublje razumete sebe i svet oko sebe, dobrodošli ste u svet Bonafides Publishing House-a, gde se reči pretvaraju u inspiraciju i transformaciju.

Dobrodošli u Bonafides – gde se reči pretvaraju u inspiraciju i transformaciju!

Magazin

Poslednje novosti

Kako sa lakoćom ostaviti cigarete

NERVOZU I STRES često prate snažni porivi da zapalite cigaretu Međutim, postoji JEDNOSTAVNA tehnika koja vam može pomoći da se nosite sa...