Balans uma, duha i tela

Personalni trening

Edukacija klijenata pravilnom izvodjenju vežbi kako ne bi doslo do povreda i preteranih upala… jer to nije dokaz uspešno odradjenog treninga!

Personalni trening – Važnost personalnog treninga je u edukaciji klijenata!

Edukacija klijenata pravilnom izvodjenju vežbi kako ne bi doslo do povreda i preteranih upala… jer to nije dokaz uspešno odradjenog treninga! Pravilnim izvodjenjem vežbi dobijamo 100%-tni učinak i željene rezultate..sve drugo su pantomime kada oponašamo trenera….

Edukacija o važnosti pravilne ishrane! Za željeni izgled 30% je u vežbanju i 70% ISHRANA!

Edukacija o važnosti fokusa i prisutnosti na treningu…je u tome da kada ste prisutni u trenutku dok radite vežbu imate 2 benefita (ima ih više ali ova dva su najvažnija):

  • Relaksirate prenatrpani,užburbani i uvek aktivni um i prelazite sa beta visokih valova(stresni) u alfa mozdane valove (oni valovi koje imate kada ste opusteni ili sanjarite,meditirate…) kada ste prisutni u trenutku ne možete i vežbati i brinuti,zar ne?
  • Energija ide gde je fokus…ako je fokus na misiću ili mišićnoj grupi onda je učinak vežbe znatno bolji! Izuzetna važnost umno – mišićne konekcije!

Edukacija o važnosti disanja…pravilno disanje je od izuzetne važnosti zbog snabdevanja mozga kiseonikom! Kao i benefita vežbi, bez pravilnog disanja ništa! O disanju bi mogao biti celi post sto ću i uraditi…zato ću sada o disanju ovde stati i opuštanja na kraju treninga…

Edukacija o važnosti opušanja I odmora !!!

Zašto ovde velika slova jer i ovde se može reći dosta toga! 1. Opustanje je važno radi funkcionisanja tela i uma…veliki broj ljudi ne zna da se opusti i bukvalno su naviknuti držati telo u grču! Da ne ulazimo u detalje stresa i žurbe današnjice… …kratko opuštanje od 2 do 3 minuta je sasvim dovoljno da osetite nalet energije,bodrosti i bistrine uma…samim vežbanjem vi podstičete lučenje hormona endorfina i serotonina, hormone zaslužne za osećaj sreće i zadovoljstva… Sat vremena potpune pažnje i posvećenosti trenera itd. Itd… Benefita je mnogo…

Ukoliko želite da napredujete a pogotovu ako ste početnik predlažem da uzmete trenera barem u prvih nekoliko meseci.

Magazin

Poslednje novosti