Šta učiniti kada se želje sukobe sa mogućnostima

27. Aug 2023. | Bonafides

Da li ste ikada osetili kako se unutrašnje želje bore sa realnim mogućnostima? Osećaj kada žudite za nečim, ali shvatate da trenutne okolnosti ne dozvoljavaju da se ta želja ostvari, može biti izazovan.

Evo nekoliko koraka koji vam mogu pomoći da se nosite sa ovakvim situacijama:

🔹Samoprihvatanje: Prvi korak je prihvatanje svojih želja i emocija bez osuđivanja. Razumevanje da imate pravo na svoje osećaje može vam pomoći da se osećate bolje i preuzmete akcije u željenom smeru.

🔹Iskrenost prema sebi: Razmislite o razlozima zašto želite nešto što trenutno nije izvodljivo. Da li je to nešto što zaista želite ili je to više društveni pritisak ili očekivanja drugih?

🔹Realna procena situacije: Analizirajte svoje trenutne okolnosti, resurse i ograničenja. Da li postoji način da se postepeno približite svojoj želji ili možda pronađete alternative koje su izvodljive u datom trenutku?

🔹Postavljanje prioriteta: Ako se suočavate sa sukobom između više želja, razmislite o tome koja je želja za vas najvažnija u ovom trenutku. Postavljanje prioriteta može olakšati odluku.

🔹Planiranje korak po korak: Ako je vaša želja ostvariva, ali zahteva vreme ili napore, napravite plan korak po korak kako biste se postepeno približili cilju.

🔹Fokus na onome što možete kontrolisati: Umesto da se fokusirate na ono što trenutno nije moguće, usmerite svoju pažnju na ono što možete da promenite ili unapredite u svojoj situaciji.

🔹Podrška od bliskih osoba: Podelite svoje unutrašnje dileme sa bliskim prijateljima ili porodicom. Ponekad dobijanje drugačije perspektive može pomoći da sagledate situaciju jasnije.

🔹Rad na prihvatanju promena: Ponekad je potrebno prihvatiti da se prioritete i želje mogu menjati tokom vremena. Fleksibilnost u prilagođavanju novim okolnostima može olakšati vaš život.

☕ Na kraju, važno je zapamtiti da su unutrašnji sukobi normalan deo života. Kroz razumevanje, samoprihvatanje i pragmatičan pristup, možete pronaći ravnotežu između svojih želja i realnih mogućnosti. ❤️

Na Zen Coaching international edukaciji upravo radimo na Mentalnom ,,raspetljavanju” i stavljamo fokus KAKO da usmerimo energiju u smeru da radi za nas kroz tri najmoćnije energije:

🔥Seksualna/Životna energija (Kundalini)
🧠Mentalna/Psihička energija
💚Energija Srca

📌 Prijave su u toku! Svaki od modula možeš završiti u vidu LIČNOG RAZVOJA,po svom izboru! 📌

ZEN Coaching international/ Zen Master studije 🥇 predstavljaju lični i profesionalni razvoj istovremeno.

Ukoliko želiš da se profesionalno baviš Coaching-om prijavi se ODMAH!

🔹Broj mesta je ograničen!🔹

📒 Studije počinju u Oktobru! 📒

Fenomenalni POKLONI i POPUSTI za RANI UPIS!!! 🩷

Za upis na Zen Master studije dobijate na POKLON Gold vaučer sa 50% popusta na naše druge edukacije po VAŠEM izboru!

🔹 BUSINESS PROFESSIONAL COACHING INTERNATIONAL 🥇
🔹 POWER ENERGY YOGA TRENER
🔹 POWER ENERGY YOGA TERAPUT

👇
Master Zen Coach INTERNATIONAL

Pišite nam na 💌 💌 info@bonafides.co.rs

Za besplatne konsultacije pozovite naš Call Centar 060/0223-663
Radnim danima 10-18h

Tim Bonafides i Bojana Bonafides ❤️