Moć mentalne energije

10. jan 2022. | Bonafides

Snaga uma

Sve što je ikada stvoreno u fizičkom svetu najpre je stvoreno u nečijim mislima. Bilo da je u pitanju zgrada, bicikal, automobil ili možda neko učenje, sve apsolutno sve došlo je kroz um neke osobe. Snaga naših misli ima izuzetno snažnu stvaralačku moć, kao i moć primanja i privlačenja. Ne samo da je um kreativan i da stvara već je sposoban primati ideje iz Univerzuma, iz polja beskonačnih mogućnosti, spojen na višu svest, Izvor, Boga ili koji god termin da koristite. Svi veliki umovi današnjice crpili su svoje znanje i ideje iz ovog izvora.

Živimo u energetskom Univerzumu i sve se zasniva na vibraciji i energiji. Naše misli, osećanja i naša tela su takođe energija. Sve je u svesti i energiji kojom zračimo! Živimo u dva sveta istovremeno, u unutrašnjem i spoljašnjem svetu! Spoljašnji svet ogledalo je unutrašnjeg sa matematički tačnom preciznošću! Unutrašnji svet sastoji se od misli i uverenja, spoljašnji svet odraz je onoga u šta verujemo! Vera je misao u umu!!! Moć slobodne volje je i tome da misli možemo birati. Misao je energija koja stvara osećaj! Osećanja su vibracije koje emitujemo u svet i imaju snažnu privlačnu moć. Naše telo je takodje energija,gusto zgusnuta energija je zapravo materijalni svet kakav poznajemo, što takodje čini i naša tela… Sve je energija!
Naš um neprestano stvara putem misli i osećanja.

Ali da li stvaramo željeno ili neželjeno zavisi od sadržaja našeg uma,svesti i fokusa!

Kvalitet naše energije odražava se u tome da li su naše misli zadovoljavajuće, da li stvaraju osećanja mira, radosti, ljubavi i zadovoljstva ili sebe plašimo sopstvenim mislima zamišljajući scenarije koji se nisu dogodili?!

5% JE U DOGAĐAJIMA 95%VREMENA ŽIVIMO U GLAVI! Učinite svoj um prijatnim,imate tu moć! Kreativan Um je smiren i sabran um, jasno fokusiran. Bučan Um je nepovezan, kreira haos i nemire. Pogledajte ljude koji imaju bučan um,brzo pričaju,ne slušaju, stalno uznemireni, brzi, uglavnom im stvari ne idu od ruke, piju lekove ili neki drugi oblik smirivanja. Gde god se pojave ostave trag, oseti se nemir. Sada pogledajte ljude koji su veseli, spontani, zrače mirom i nekom prijatnošću, to su ljudi sabranog, tihog i kreativnog uma gde god se pojave šire radost! Ne postoji dobar ili loš Um već je bitan način na koji je fokusiran!

Klik se krije u našoj svesti! Da, imamo prekidač u glavi i zove se Vera ili uverenje!

Možemo kreirati život i odnose kakve želimo!

Hajmo sada da uradimo jedno kratku vežbicu. Zavalimo se udobno i udahnimo i izdahnimo nekoliko puta. Sa svakim udahom se osmehnimo,sa izdahom svesno opustimo ramena i celo telo osećajući kako nas sva napetost napušta.
Korak 1.
Zamislimo osobu koju najviše volimo proživimo taj osećaj
Korak 2.
Zamislimo sada problem koji nas najviše muči osvestite osećanja
Korak 3.
Zamislite da jedete limun…
Sada vidite da ste sve vreme na jednom mestu! Prešli ste put od predivnog osećaja ljubavi korak 1 do straha ili napetosti korak 2 i opet do zbunjenosti korak 3 verovatno se pitate šta sada limun ima veze?! Pa ima! Zamišljajući da jedete limun vaše telo je počelo da se ponaša kao da zaista jedete limun,telo ne zna razliku!

Zato sada stavite osmeh na lice i mislite samo one misli od kojih se osećate dobro! Zaista dobro i živo! Jer misli stvaraju realnost!

Ukoliko vam se dopada ideja prijavite se na naš StartUp poklon trening!

Nedelja 9.januar u 18h

Pričamo o tri najmoćnije energije
🧠 MENTALNA ENERGIJA- moć stvaranja metntalnih slika, kreiranje željenog počinje u umu! Emitovanje energije.
💚 ENERGIJA SRČANE ČAKRE – moć osećanja i privlačenja.
✨ SEKSUALNA ENERGIJA – moć bivanja i usklađivanja

Prijave na 💌 info@bonafides.co.rs ili porukom u DM

Ili direktnim klikom na link
Bonafides Akademija – online edukacije