🍀 ŽELITE DA BUDETE PRIVLAČNI?! 🍀 💚 ZRAČITE LJUBAV! 💚

26. apr 2022. | Bonafides

Sve stvari, situacije, ljudi, okolnosti za koje smatramo da nas ometaju, koče ili nam štete na bilo koji način u životu, zapravo nas samo LANSIRAJU KA ŽELJENOM!

Problem nije zbog ,,problema“ već zbog gledanja u problem! Umesto da svoju svest usmerimo ka rešenju! Primenom načina razmišljanja i ponašanja menja se o svet oko nas i ono u šta gledamo.

I onda kada nam se čini da rešenja nema, svoju svest,svoj fokus možemo usmeriti ka unutra…stišavajući svoje misli i um koji zasigurno luta, zamišljajući najcrnije scenarije… fokusiranjem na dah možemo umiriti svoju svest,na taj način umiruje se čitavo naše biće! Telo i um su tesno povezani!

I gle, čuda počinjemo usprkos svemu osećati mir! I misli postaju bistrije, i rešenje se javlja…i vremenom postižemo
MAJSTORSTVO u upravljanju svojim umom i svojom energijom, shvatajući da su najčešće naše misli ono što nas plaši! 💚
A naš život odraz je naših misli, uverenja i energije!

Pripremila sam za vas jednu kratku vežbicu za svakodnevno povezivanje sa sobom kojom postižete balans i unutrašnji mir :

✓ položite levi dlan na srce,desni preko njega
✓ primetite da vam je fokus u glavi
✓ svoju pažnju/svest spustite u srce (osetite dodir svojih ruku na grudnom košu)
✓ i dišite! Lagano i ravnomerno….
✓ možete zamisliti da udišete svetlost izdišite sve što vam više ne treba…

Vrlo je verovatno da ćete osetiti mir, toplinu i ljubav….dozvolite tom osećaju da se širi čitavim vašim telom a onda proširite taj osećaj van granica svoga tela u prostor osetite ljubav i pošaljite je onima koje volite! Oni će to zasigurno osetiti! Vibrirajući ljubav čitavim svojim bićem naši odnosi sa ljudima se se uskladjuju! Svi znamo primetiti da nam se nečija energija dopada ili ne, zar ne? 🙂 Budite privlačni,zračite ljubav!

Osećanja u nama su energija koju zračimo van pa tako i naše čitavo biće,izraz lica i izgled tela zavise od naše energije … Kako zračimo tako privlačimo…naš život ogledalo je naše energije! Stoga birajte pažljivo svoje misli i gde usmeravate svoj um i svoju energiju!

Ukoliko osećate napetost ili bilo koju vrstu neprijatnog osećaja u vidu teskobe, nestrpljenja ili otpora samo nastavite dahom otpuštati, nakon nekoliko trenutaka počećete osećati mir… I ovo je u redu!
Dugotrajni stres, potiskivanje emocija, sedački način života i turobne misli dovode do zakrčenja našeg energetskog sistema.

Dobra vest je da možemo upravljati svojim energijom! Potrebno je malo volje i svakodnevne prakse! DA LI IMATE U DANU SAMO 3 MINUTE VREMENA?! Eto, samo toliko je potrebno za svaki dan da osetite razliku! ✨

Putem daha i namere povezujemo se sa sobom i mirom unutar nas, mir je u nama ne spolja! U spoljnom svetu nalaze se okidači, tipka je u nama! Kao i sva snaga i moć da svojim životom i svojom sudbinom upravljamo MI sami!

ŽIVOT NIJE ONO ŠTO SE DEŠAVA, VEĆ KAKO MI REAGUJEMO NA TO ŠTO SE DEŠAVA!

Svakodnevno primenom ove kratke i jednostavne vežbice postižete rasterećenje mentalnog i energetskog sistema,samim tim počinjete se osećati bolje i primetićete takodje da se lakše nosite sa emocijama…. benefitaaaaa je mnogo!

✨🍀💚 Probajte evo baš sada! 💚🍀✨

I nakon vežbice ukoliko osećate da je ovo za vas kliknite na link i prijavite se 👇

Zen Energetski Coaching

Želim vam čaroban vikend! ✨😍