Plava solarna voda i Detox voda

8. jun 2021. | Zdravlje

Pravo letnje osveženje pozitivnom energijom i zdravim sastojcima!

Osim što je vrlo zdrava, ova voda će nam pomoći da očistimo duboke negativne podsvesne obrasce koje automatski ponavljamo.

Voda provodi vibracije, frekvencije energija, kristala, boja, reči, misli… Plava solarna voda upija i sadrži moćnu energiju Sunca i ima isceliteljsku moć. Čisti podsvesne programe, uverenja, negativnu energiju kao i obrasce ponasanja i vraća um u nulto stanje, stanje bez misli.

Osim toga, plava solarna voda dovodi telo, um i duh u balans, ispunjava pozitivnošću, mirom i ljubavlju. Mogu je piti deca, bolesni od raka, posebno oni koji su na hemioterapiji.

Zašto plavo?

Plavo nebo znači lep, opuštajući dan. Plavo more znači smirenost i spokoj. Ustvari, sve što je plavo simbolizuje poverenje, odanost, mudrost, samopouzdanje, inteligenciju, veru, istinu i raj.
Dokazano je da plava boja deluje smirujuće na ljude i upravo zbog toga se koristi na različite načine. Spavaća soba treba biti ofarbana u plavo takodje jer podstiče um na regeneraciju i odmor.

Kako napraviti plavu solarnu vodu?

Sve što vam treba je staklena flaša plave boje, zapusač ne sme biti metalan. Može pluten,plastičan ili neki drugi. I to je sve! Naliti čistu pijaću vodu i ostaviti na suncu! Potrebno je da stoji najmanje 1h sat a najviše može stajati 12h. Sve preko toga bi pokvarilo ukus. Izuzetno je prijatno piti ovu vodu!

Pijte ove vode što više možete, organizam je prepoznaje, pa čak i oni ljudi koji kažu da inače malo piju, bez problema popiju po nekoliko litara.

Osim za piće, ovu vodu možete koristiti za kuvanje, zalivanje cveća, ljubimce, ili osvežite prostorije tako sto čete je prebaciti u raspršivač i u nju dodati nekoliko kapi eteričnog ulja i uneti svežinu i pozitivnu energiju u svoj dom ili poslovni prostor.

DETOX VODA
– 1 limun
– 1 krastavac
– 1 kašičica djumbira u prahu
(Imate svež djumbir – još bolje)

Uživajte u lepom danu puni optimizma i pozitivne energije! ❤😊